Olen 10-vuotias tyttö ja olen 2-vuotiaasta asti tehnyt koruja. Minä ja 7-vuotias pikkusiskoni keksimme perustaa oman firmayrityksen. Teemme Fimo-massasta herkullisia koruja, joita voi tilata 5 eurolla (+ postikulut). Ota yhteyttä meihin!

lauantai 4. helmikuuta 2017

Kärryt täynnä karkkia!

Tervetuloa blogiimme herkuttelemaan! Esittelen täällä tekemiämme koruja. Kaikkia koruja voi tilata meiltä kuka tahansa. 
Korut maksavat 5 euroa ja ne ovat kaikki tehty käsin Fimo-massasta ja ovat laadukasta tavaraa, sillä jos ne vahingossa hajoavat sinulla on 3kk takuu.

Huomioithan että korumme voivat mennä huonoiksi uimahallissa, suihkussa ja saunassa. Vesisadetta ne toki kestävät, joten vesisateessa voi hyvin mennä ulos korut päällä. Ne piristävät päivääsi myös vesisateessa.


4 kommenttia:

 1. Suosittelen ehdottomasti! Joulupukkikin oli yhdet osannut teiltä minulle tilata ja on todella herkulliset olleet ❤ täytyy tilata lisää kun tulee kuvia valikoimasta! 😊

  VastaaPoista
 2. Herkullisia ovat <3 Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että Helmikin on innostunut käsitöistä niin kuin äiti :) vai onko äiti tämän myötä saanut uuden harrastuksen ompeluiden sijaan :) mekin teimme eilen iltakerhossa riipuksia fimo-massasta ystävänpäivän kunniaksi :) saa nähdä jos innostumme lisää, niin mekin alamme tehtailemaan, tää on kyllä mukava harrastus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti jatkaa ompeluita ja vähän auttaa vielä korutehtaan "pihtihommissa". Innostus iski myös pienistä kokeiluista, sitten joulupukki toi akryylikaulimen ja yhtäkkiä koruja olikin niin paljon, että riittää muillekin :D

   Poista